fredag den 29. marts 2013

Personlig udvikling og kommunikation

Mange tak for brevet mormor og morfar! Jeg kan godt sige jer at de andre var meget misundelige da de så at der lå et brev i receptionen med afsenderen "mormor" omme bag på. Det var rigtig dejligt at høre fra jer!

Nu starter vores forløb om personlig udvikling og kommunikation. Vi er alle meget spændte på hvad det indebærer, da det eneste vores lærer fortalte til informationsmødet, var en meget lang historie om et krageforsøg han havde lavet. Ikke desto mindre lød han utroligt engageret omkring sine krager, så vi kan håbe at det smitter af på undervisningen.

Udover det, så tager vi det stille og roligt i øjeblikket. Motorcykler og pythonslanger er skiftet ud med daglige strandture, manicure og shopping. Meget rart til en afveksling, og man føler sig lidt som en celebrity når man sidder på stranden med nyvoksede ben og fransk manicure og en drink i hånden. Det' lågsus!

Ellers er der såmænd ikke så meget at fortælle. De første personer som kun skulle være her en måned, har nu forladt os og er enten taget hjem eller rejst videre selv. Det var lidt mærkeligt allerede at skulle sige farvel til nogle, men vi fik sendt dem afsted med manér til vores superheltefest!

Jeg kan desuden også fortælle at Nana nu er tilbage hos os efter en tur på hospital i Saigon, og det er rigtig dejligt at have fået min roomie igen! Hendes far fløj herover for at være hos hende og havde bla havregryn, rugbrød og marcipanpåskeæg med til hende som jeg også har nydt godt af!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar