onsdag den 13. marts 2013

Hoi An, kjoler og stranden!

Efter at have tilbragt 4 dage i Hoi An, tager vi i morgen videre til Nha Trang, hvor studiecenteret bliver vores hjem de næste 5 uger. Bussen går kl 7.00 fredag morgen, og så skal vi ellers sidde der i 14 timer... Godt at vi har lavet et bus-udvalg til at stå for noget underholdning!

Hoi An er den mest turistede by i Vietnam, og det kan man både se på de mange vestlige restauranter, men også generelt på de mange turister i gadebilledet. Desuden er det en by med over 200 skrædderbutikker, som hver især har specialiseret sig i henholdsvis kjoler, jakkesæt, læder og sko. Det er en rigtig sjov oplevelse at få skræddersyet tøj hernede! Man kan selv designe alt hvad man vil have, og så er det jo billigt i forhold til derhjemme. Jeg fik lavet 3 kjoler til under 500 danske kroner, og de sidder som støbt på mig. Desuden fik jeg også lavet et par fine guldsandaler til omkring 115 kr. Fedt!

Vi har ikke lavet så forfærdeligt meget her i Hoi An. En dag var vi ude og besøge en lokal bonde, og en anden dag tog vi på stranden - vildt lækkert!

En lille sjov historie (eller ikke):
Da vi ankom til Hoi An fik vi at vide at vi ikke skulle noget dagen efter og at der var morgenmad helt til kl 10 næste morgen. 'Fedt!' Tænkte mig og min værelseskammerat Rie, så kan vi for første gang på hele turen sove længe. Men nej. Vi havde glemt at lukke vinduet på værelset, så kl 7.00 næste morgen var der højlydt morgensang udenfor i skolegården lige ved siden af, oven i købet forstærket at mikrofoner og højtalere. Så meget for at kunne sove længe.

Forresten så er jeg rigtig glad for jeres mails! Af en eller anden grund vil min iPod bare ikke lade mig svare på dem. Men jeg har fået dem og det var dejligt at læse dem!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar