lørdag den 23. marts 2013

Easy Rider og hospitalsbesøg

Allerførst: Tillykke med Kobberbrylluppet, Mor og Niels! Håber i får en rigtig god dag! (Og jeg er slet ikke misundelig på at i skal ud og spise på Suri)

Her på søndag skal jeg, sammen med nogle andre, på en easy rider tur i 3 dage og jeg glæder mig helt vildt! En easy rider tur, er en tur hvor man sidder bag på en motorcykel, og så kører man ellers rundt i området i nogle dage og overnatter forskellige steder og prøver nogle forskellige ting. Det er ikke noget som studiecenteret har planlagt at vi skal, men noget vi selv vælger at gøre i vores fridage der kommer nu her. På vores easy rider tur tager vi først til Da Lat, hvor vi skal rappelle ned af et vandfald - vildt! Dernæst skal vi til Mui Né, som er et ørkenområde, hvor vi skal køre rundt på ATV. På turen har vi to overnatninger, og skønt det lyder enormt spændende med rappelling og ATV, så er det lige så meget selve turen bag på motorcyklen, der skulle være det fede ved easy rider tur. Så det glæder jeg mig enormt meget til!

Vi har været ret uheldige mht sygdom og skader i vores gruppe. Udover at vi har haft nogle stykker som har besøgt hospitalet lidt for hyppigt pga feber, så ligger min værelseskammerat Nana nu også på hospitalet, dog ikke pga feber. Hun var så uheldig at der var nogle der forsøgte at stjæle hendes skuldertaske ved at køre op bag hende på scooter og snuppe tasken. Tasken sad desværre over kors, hvilket resulterede i at hun i stedet blev trukket med og derefter lige ned i kantstenen. Hun kan ikke selv huske så meget, men der var en venlig russer der fik hjulpet hende på hospitalet, og hun ligger nu med et trykket ribben og smerter i hoved og venstre skulder og sår hele vejen ned af ryggen. Hun har skiftevis ligget på vores hotelværelse og på hospitalet, hvor jeg overnattede sammen med hende i nat og her skal hun fortsat være indtil hun skal til Saigon med fly i morgen. Vi håber på det bedste og regner stærkt med at hun vender tilbage til os hurtigst muligt!
Vi synes selvfølgelig alle at det er utroligt synd for hende at hun har været så uheldig og vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe, selvom det ikke er meget. Men hun klarer det utroligt flot taget situationen i betragtning!

Hospitalet hun ligger på er lidt anderledes i forhold til et dansk hospital. For det første fik jeg bare lov til at sove i sengen ved siden af hende i nat, uden at nogen sagde noget som helst til det. Og for det andet så skal hun betale for at ligge her. Da hun lige var blevet indlagt skulle Bosse også betale for at få lov til at se resultaterne af scanningerne osv, hvilket i danske øjne virker noget ubarmhjertigt i forhold til vores velfærdssystem. Desuden får hun ikke noget mad her, så den eneste måde hun kan få noget at spise på er ved at sende en af os ned for at hente noget til hende, hvilket vi også hellere end gerne gør.

1 kommentar:

  1. Tak. Din mor og jeg var glad for Suri. Dejligt du tager på adventure, det støtter jeg fuldt. God bedring til Nanna

    SvarSlet